Tüm BETA ve BETA’nın özel üretim bot markası Arctica ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında marka, tarihinde ilk kez yüzde 65 indirim uyguluyor. Yeni yılda herkese BETA markalı ayakkabı giydirecek, BETA tarihinin en büyük indirim kampanyası 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Türkiye çapında 47 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, yeni yıla girerken çok avantajlı bir indirim kampanyası başlattı. Tüm BETA ve BETA’nın özel üretim su geçirmez bot markası Arctica ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında marka, tarihinde ilk kez yüzde 65 indirim fırsatı sunuyor. Yeni yılda herkese BETA markalı ayakkabı giydirecek, BETA tarihinin en büyük indirim kampanyası 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

BETA’dan kışa aylarına özel bot markası Arctica!

Yenilikçi ve gelişimci özelliğini koruyan BETA, 2017/2018 kış sezonunu için çok özel bir bot markası üretmeye ve mağazalarında satışa sunmaya da başladı. Şimdilik sınırlı sayıda ve seçili BETA mağazalarında satışa sunulan Arctica markası içinin kürkle kaplı olması, asla su geçirmeyen yapısı ve özgün tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Altı farklı çeşidi bulunan Arctica botların, hem kadın hem de erkek modelleri bulunuyor.

BETA Hakkında:
Türkiye’nin sayılı yerli ayakkabı markalarından olan BETA, dünyada ayakkabı üretiminde yaşanan tüm gelişmeleri çok yakından takip etmekte ve uygulamaktadır. Yenilikçi ve gelişimci özelliğini koruyan BETA, Türkiye’de tüm ayakkabı üretim tekniklerinin bir arada kullanıldığı tek ayakkabı fabrikasına sahiptir. Ayakkabı üretiminde sağlığa uygun malzeme kullanılmasını ön planda tutan BETA, özgün tarzını yaratmaya odaklanması ve ayakkabıların şıklığının yanı sıra ayak konforuna da özen göstermekte, aynı zamanda stil sahibi çanta, cüzdan, kemer gibi deri aksesuar ürün yelpazesiyle de iddialı bir tasarım çizgisini müşterilerine sunmaktadır.