TEM Bağlantı yolu Otogar istikametinde seyreden Tolga Çetin'in kullandığı 34 VS 1222 plakalı otomobil Bayrampaşa Kavşağı civarında kontrolden çıkarak sol şerit kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada Çetin hafif şekilde yaralandı.
Çetin'in kullandığı otomobilin arkasında seyreden 34 FKA 57 plakalı otomobil de hem önündeki araca hem de bariyere çarptı. Kazaya karışan Abdulkerim Şenay idaresindeki 34 YK 9107 plakalı 3. otomobil de önünde kaza yapan diğer araçlara çarpmamak için bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle, arka koltukta oturan Bejla Şenay otomobilde sıkışarak ağır yaralandı. Şenay çiftinin bebeği kazada hafif yaralanırken, Abdülkerim Şenay kazayı yara almadan atlattı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği Otogar yönünde trafik yoğunluğu meydana gelirken, kazayı gören vatandaşlar ambulans ve itfaiyenin olay yerine ulaşabilmesi için trafiği açmaya çalıştı.  

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Bejla Şenay, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.