Bugüne dek çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Bayer Türk SYG gönüllüleri,  Kurtköy bölgesinde ormana terk edilmiş dostlarına yardım eli uzattı ve minik dostlarına 3 günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak kadar mama temin etti. Aynı zamanda köpeklerin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilenen ekip, zorlu hava koşulları ve açlık yüzünden hayati tehlikesi bulunan iki yavru köpeğin veterinerde tedavisini sağladı.

Birlikte yaşadığı topluma ve çevreye faydalı olabilmek adına çeşitli aktiviteler gerçekleştiren Bayer Türk SYG gönüllüleri ve Pet Severler Kulübü, Kurtköy bölgesinde bulunan sahipsiz köpeklere yardım etmek amacıyla 2013 yılında kurulmuş olan ve her hafta 3.000 kadar köpeğe düzenli yardım sağlayan Kurtköy Patileri Grubu ile işbirliği yaparak minik dostlarına mama ve sevgi dağıttı.
Bayer Türk SYG gönüllüleri, şu ana kadar eğitime destek amacıyla bowling turnuvası, “Gençlere Değer” projesi için koşu organizasyonları, çocuklar için oyun odası gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdi. Bayer Türk Çalışanları Sosyal Yardım Grubu önümüzdeki günlerde de farklı projelerle gönüllülük çalışmalarına devam edecekler.