Bağımsız kuruluşlar tarafından Avrupa’nın en iyi basketbol ligi seçilen Spor Toto Basketbol Ligi’nin resmi sponsoru Vivident, ligin yıldız oyuncularının yer aldığı yepyeni “Fresh Shot” ürünleriyle sponsorluğuna yeni bir boyut kazandırıyor. 

Vivident, “Fresh Shot” alt markasını kullanarak 
hem ürünün etkili ferahlığını hem de basketbol heyecanını vurguluyor.

Anadolu Efes’ten Birkan Batuk, Banvit Basketbol’dan Keith Simmons, Beşiktaş Sompo Japan’dan Maciej Lampe, Darüşşafaka Doğuş’tan Emir Preldzic, Fenerbahçe’den Melih Mahmutoğlu ve Pınar Karşıyaka’dan Colton Iverson, kendilerine özgü pozlarıyla 6 farklı Vivident Fresh Shot paketini süslüyor.

Vivident, ligdeki 6 farklı takımdan 6 oyuncunun yer aldığı Vivident Fresh Shot ürünleri ile aynı zamanda “Gülümseten” Başarılar Yolunda Türk Basketbolunun Her Zaman Yanında olduğunun altını çiziyor.

Canlanan Vivident “FRESH SHOT”

Vivident Fresh Shot paketleri, artırılmış gerçeklik uygulaması “Blippar” ile canlanarak farklı bir basketbol deneyimi yaşatıyor. Blippar uygulamasını ücretsiz indirerek, Vivident Fresh Shot paketlerinin ön yüzünü okutan tüketiciler, paket etrafında canlanan eğlenceli içerikte ister basketbol temalı selfie’ler çekiyor, isterlerse basketbol oyunu oynayarak eğlenceyi ikiye katlıyorlar.