ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gazi Hastanesinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde yaralananlara, "Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, yanınızdayız. Arkanızdayız her türlü yardımı yaparız. Allah sizlerden razı olsun, sağolun." dedi.

Özlü, Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Jülide Sarıeroğlu ile birlikte FETÖ darbe girişiminde yaralananları Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti. 

Özlü ve beraberindeki milletvekilleri, hasta ziyaretlerinden önce Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ender Taner'den yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Sonrasında servislerde tedavi görev yaralıları ziyaret eden Özlü, "Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, yanınızdayız. Arkanızdayız her türlü yardımı yaparız. Allah sizlerden razı olsun, sağolun." dedi.

Özlü hasta ziyaretlerinde olaylarda yaralanan bir hastanın tanıdığı diğer bir yaralıyla telefonla görüşerek, o hasta için de gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Ak Parti Ankara Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Jülide Sarıeroğlu da ziyarette  "Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Milletimiz sayesinde bugün buradayız, Allah sizlerden razı olsun. Çok geçmiş olsun." diye konuştu.

Gazi Üniversite Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ender Taner hastalar hakkında bilgi vererek yaralılarla son derece iyi ilgilenildiğini ifade etti.