İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da arife günü kaçırılan ve Pendik'teki bir evin havalandırma boşluğuna atılmış şekilde yaralı bulunan 4 aylık Ahmet Davulcu, tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Anne Münevver Davulcu, bebeğinin Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu işlemleri devam ederken gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğine sağ salim kavuştuğunu söyledi. 

Suçlulara gereken cezanın verileceği konusunda devlete güvendiğini belirten Davulcu, "Devletimden şunu istiyorum. Bu canilerin cezaları neyse onu çekmesi lazım ki bir daha kimsenin canı yanmasın. Gereken neyse yapılsın." diye konuştu.

Bağcılar'da arife günü alışverişe çıkan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin bir mağazanın önüne bıraktığı bebek arabasındaki 4 aylık Ahmet Davulcu kaçırılmıştı. 

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bebeğin tutulduğunu tespit ettikleri Pendik Çamçeşme Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlemiş, bebek evin havalandırma boşluğuna atılmış şekilde bulunmuştu.

Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.