Siemens Türkiye’de 2008’den itibaren İnsan Kaynakları müdürü olarak görev yapan Özlen Genç, aralık ayı itibariyle Atos’un İnsan Kaynakları Direktörü görevini üstlendi. 
Üniversite eğitimine Amerika’da başlayan, sonrasında University of Portsmouth ve Bilgi Üniversitesi paralel eğitimi ile İşletme Bölümü’nden mezun olan Genç, bitirme tezini “İşletme Bilgi Sistemleri” üzerine tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Siemens Türkiye’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başladı. Aynı şirkette 2001-2008 yılları arasında farklı sektörlerden sorumlu “İnsan Kaynakları İş Ortağı” görevlerinin yanısıra İK’nın farklı süreçlerinde, global ve lokal projelerde görev aldı. Stratejik İK planlaması, ücretlendirme&ek imkanlar, performans yönetimi, liderlik & çalışan gelişimi ve birleşme & devralma konuları gibi birçok alanda şirkete katkı sunan Genç, son 7 yıldır ise Siemens İK Müdürlüğü’nü başarı ile yürütmekteydi. İngilizce ve İtalyanca bilen, evli ve iki çocuk annesi olan Özlen Genç, Atos İnsan Kaynakları Direktörü olarak yeni görevine başladı.

Atos Hakkında
Atos, 2014 finansal verilerine göre, yıllık 10 milyar euro ciroya ve 66 ülkede 86.000 çalışana sahip uluslararası bir IT hizmetleri firmasıdır. Dünya çapında bir müşteri portföyünü yöneten Atos, iş çözümleri, high-tech hizmetler, danışmanlık, sistem entegrasyonu ve düzenli hizmetler (managed services) sunar. Atos, teknoloji alanındaki uzmanlığını ve endüstriyel bilgi birikimini; üretim, perakende, hizmet, kamu, sağlık, ulaşım, finans, telekom, medya ve enerji sektörlerine sunmaktadır. Atos, 2002 yılından bu yana Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın dünya çapında bilgi teknolojileri ortağıdır. 
Atos Türkiye, 700 çalışanı ile global deneyim ve stratejilerine paralel olarak, düzenli hizmetler (managed services), danışmanlık, sistem entegrasyonu, bulut bilişim çözümleri ve işlem bazlı uygulama hizmetleri gibi birçok alanda yenilikçi IT hizmetleri sunmaktadır. Kartal, Güneşli, Maslak, Düzce, Ankara ve Ordu lokasyonlarında faaliyet gösteren Atos Türkiye, aynı zamanda yaklaşık 2000 agent ile başta finans ve telekom olmak üzere farklı sektörlerden büyük yerel ve global firmalara çağrı merkezi hizmetleri vermektedir. Atos Türkiye sistem entegratörü ve hizmet sağlayıcı kimlikleriyle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap vermektedir.