advertorial


Bireysel emeklilik sistemine ilk defa katılacaksanız ya da bir plana dahilseniz, yüksek performanslı ve fon seçiminde kolaylık sağlayan bir bireysel emeklilik planı için Allianz Yaşam & Ata Holding Bireysel Emeklilik Fonu’na katılmak size güven verecek. Ata Finans Grubu profesyonellerinin kendi birikimlerini değerlendirmek için yola çıkıp kurdukları Allianz Yaşam & Ata Holding Bireysel Emeklilik Fonu, artık sizin birikimlerinizi de kendi birikimleri gibi titizlikle değerlendirecek.

Allianz Yaşam & Ata Holding BES Planı’nda fon seçenekleri risk algınızı belirleyen yaşınıza göre sınıflandırıldığı için, ‘nereye yatırım yapacağınızı düşünmeden’ kolaylıkla seçiminizi yapabileceğinizi ifade eden Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz şunları söyledi: 
“Ata Finans Grubu çalışanlarının, kendi tasarruf fonlarını yönetmek için kurduğu Allianz Yaşam & Ata Holding Bireysel Emeklilik Fonu’nu artık tüm yatırımcılarla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi modelimiz sayesinde fon dağılımınızı değiştirmenize gerek kalmayacak. Yaşınıza göre 45 yaş altı katılımcılar için uygun, getiri profili nispeten yüksek bir varlık dağılım stratejisine sahip “Büyüme Amaçlı” fona veya 45 yaş üstü katılımcılar için uygun, risk profili düşük bir varlık dağılım stratejisine sahip olan “Gelir Amaçlı” fona katılabilirsiniz. Bu kolay seçimin dışında, dilerseniz iki fonun karışımı olan bir portföyü de seçip bir yılda altı kez değiştirmeniz de mümkün. Artık ‘bizim kazancımız, sizin kazancınız’ sadece söylenmiş bir söz değil, bizim yönettiğimiz fonların işleyiş biçimi.”

Dilerseniz 444 6 282’yi arayabilir ya da Allianz Yaşam’daki müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz. http://www.ataportfoy.com.tr