Helal Fuarı, Tümexpo gibi uluslararası dev etkinliklerin organizatörü olan Asel Group, fuarcılık alanında tam hizmet vermek amacıyla bünyesine “Asel Tech”, “Expo Travel” ve “Asel Service”ten oluşan üç yeni şirket ekledi. Asel Tech ciddi yatırımlar yaparak, dünyada bile yeni kullanılmaya başlayan bir bilgi transferi mucizesi olan Poken gibi çok özel teknolojik çözümleri Türkiye’deki fuarcılık ve etkinlik sektörüne kazandırmayı hedef ediniyor.
Asel Group Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, yeni şirketleri olan Expo Travel ile B2B-B2C gibi organizasyonların yanı sıra ciddi delagasyon ve kongre turizmi yatırımları yapacaklarını ve bu amaçla önemli ortaklıklar kurmayı planladıklarını söylüyor. Bir diğer Asel Group şirketi olan Asel Service, organizasyon yapan firmaların ihtiyaç duyduğu tüm teknik altyapıyı sağlayacak. 
Asel Expo, A’dan Z’ye fuar ve kongre dekorasyonu alanında hizmet vermeye devan ederken, Asel Group’un lokomotif şirketi Discover Events ise 2016’yı, iddialı süregelen etkinlikleri ve ses getirecek yeni projeleri ile tamamlayacak. Discover Events bu yıl 15-18 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde ikincisini düzenleyeceği World Halal Summit İstanbul’u geçen yıla oranla yüzde 100 büyütürken, Asel Group’un yeni oluşumu ile toplam büyüme oranı yüzde 25’e ulaştı.