ÇANKIRI (AA) - Ankara'nın Kalecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Bedensel Engelli Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü ile kardeşinin cenazesi, Çankırı'da defnedildi.

Kalecik Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Selahattin Çöpten ile kardeşi Mustafa Çöpten'in cenazeleri, ailenin Fatih Mahallesi'ndeki evine getirildi. 

Helallik alınmasından sonra cenazeler, Yeni Cami'ye götürüldü. Kılınan namazın ardından iki kardeşin cenazesi, Sarıbaba Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Çöpten kardeşlerin ailesi ve yakınları ile AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan kazada yaralanan Hüseyin, Emre ve Galip Çöpten'in tedavilerinin Ankara'daki hastanelerde sürdüğü öğrenildi.

Çankırı-Ankara karayolu Kalecik ilçesi yakınlarında dün, Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten'in kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu Çöpten ile kardeşi Mustafa Çöpten hayatını kaybetmiş, yanlarında bulunan sürücünün oğulları Hüseyin ve Emre Çöpten ile Mustafa Çöpten'in oğlu Galip Çöpten yaralanmıştı.