Uludağ’ın gözde oteli Ağaoğlu My Mountain, artık 12 ay boyunca misafirlerini ağırlayacak. My Mountain, Bursa’ya 36 km, İstanbul’a 216 km ve havaalanına 50 km mesafedeki konumuyla doğayla iç içe, huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyenler için de yeni bir alternatif olacak. Tüm süit odalarında şömine ve jakuzinin yer aldığı My Mountain, eşsiz güzellikteki bahar manzarası ile misafirlerine yaşatacağı romantik ve huzurlu anlarla hafızalarında yer edecek anılar biriktirmeyi vaat ediyor.
My Mountain’da  12 ay boyunca misafirlerini ağırlayacak olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker şöyle konuştu: “Uludağ’ın canlanması için otelimizi dört mevsim açık tutma kararı aldık. Özellikle yaz aylarında gelecek müşterilerimiz şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladı. Amacımız kayak kültürünü daha da geliştirmek. Avrupa’da herkes kayak yapıyor. Ancak biz henüz o seviyelere ulaşamadık. Bu atılımlarla insanları Uludağ'a çekmek burayı tanıtmak istiyoruz.” 

Bahar’da Dağ Keyfi
My Mountain, spa&wellness, sauna hizmeti ve kapalı havuzu ile dinlenmek ve tazelenmek isteyen misafirlerini bekliyor. Diğer taraftan Ağaoğlu My Mountain’ın konforu ve özel hizmetleri ile birleşen tertemiz dağ havası, yeşilin her tonunun yer aldığı zengin bitki örtüsü şehrin gürültüsü ve stresini unutturuyor. Arzu eden konuklarına profesyonel rehber eşliğinde trekking ve ATV safari turları düzenleyen Ağaoğlu My Mountain, doğa ve macerayı birlikte yaşamak isteyenleri bekliyor. Oteller Bölgesi - Cennet Kaya Parkuru, Wolfram - Madenler Bölgesi - Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, trekking rotalarını oluşturuyor. Batı Anadolu'nun 2547 m. ile en yüksek dağı olan Uludağ’ın zirvesinden ise Batı Anadolu’nun büyük bir kısmı izlenebiliyor.