Başakşehir, planlanan yeni ulaşım aksları, Şehir Meydanı, kamu kurumları, spor ve yürüyüş alanları ile kafe ve restoranlarla zenginleşen Şehir Parkı ile sağlık kompleksi Sağlık Kent’in yanı başında olan cadde mağaza ve dükkanları, AVM sıkıcılığını keyifli ve konforlu bir alışverişe dönüştürme imkanı sunuyor.

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’in yeni merkezi olarak konumlandırılan Kayaşehir’de gerçekleştirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinin cadde mağaza ve dükkanlarının satışı 14 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. İhale usulü satışa çıkacak ticari alanların duyurusunu yapmak üzere 27 Nisan’da basın ile bir araya gelen EYG Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, toplantıya Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve İntaya İcra Kurulu Üyesi Abdullah Çeker ve Genel Müdürü Koray Kurt ile birlikte katıldı.

Yatırım için ideal mağaza ve dükkanlar Kayaşehir’de
Dev kamu projeleriyle son birkaç yıldır yıldızı parlayan Başakşehir’in yatırımcıların gözdesi haline geldiğine değinen Ömer Faruk Çelik, “3. Havalimanı Projesi, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi, *Metro ve *Havaray gibi dev projeler planlanıyor. EYG olarak, bu değerlerle geleceğe uzanan kalıcı yatırımlar ve yaşamlar oluşturmayı hedefliyoruz. Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerimiz, sundukları yaşam olanakları ile yüzlerce ailenin ve yatırımcının yüzünü güldürdü. Şimdi de cadde mağaza ve dükkanlarımızla tekrar yatırımcılara sesleniyoruz. Yatırım cevherini kaçırmayın” dedi.

Başakşehir’de alışverişin keyifli noktası olacak
Ömer Faruk Çelik, “Hem sosyal yaşamın hem iş yaşamının hem de ulaşımın kalbi burada atacak. Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerimizdeki cadde mağaza ve dükkanlarımız da konumuyla cazibesini artırıyor. AVM sıkıcılığından uzak, *metroya ve *tramvaya iki adım mesafede her türlü ihtiyaca cevap veren, keyifli ve konforlu bir alışveriş imkanı sunacak” diye konuştu.


Her yatırımcı için mağaza var
Evvel İstanbul projesinde 10 adet, Adım İstanbul projesinde ise 120 adet 37 ile 1198 m2 aralığında toplam 130 adet mağaza ve dükkan, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 11.00’de Başakşehir Kayaşehir’de bulununan Adım İstanbul satış ofisinde açık artırma usulü ile satışa sunulacak. İsteyenler www.emlakkonut.com.tr  adresinden ilgili proje sayfasına kayıt yaptırarak ihaleye katılabilecek ve ihale dosyasını ücretsiz olarak edinebilecek. İhaleye yabancı uyruklular da katılabilecek. Tüm mağaza ve dükkanlarda minimum muammen bedeli KDV hariç 652.542 TL’den başlayacak. İhaleye katılmak için ayrıntılı bilgiye www.emlakkonut.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Mağaza ve dükkanlar Başakşehir’in merkezinde yer alıyor
İhaleye çıkan mağaza ve dükkanlar yakın zamanda Başakşehir’de inşasına başlanacak olan Şehir Meydanı, Şehir Parkı ve Sağlık Kent’in yanı başında olacak. Şehir meydanının büyüklüğü, altyapı ve ulaşım özellikleriyle “gerçek bir buluşma noktası” olması planlanırken, Şehir Meydanı’nın hemen bitiminde yer alan 250 bin metrekarelik Şehir Parkı yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın da büyük parklarından biri olacak. Burada otopark alanı, kamu kurumları, spor alanları, yürüyüş parkurları ve 5000 kişilik cami yer alacak. Yine büyük bir sağlık kompleksi olarak tasarlanan Sağlık Kent ise merkezin hemen yanında yer alacak.  

Abdullah Avcı: “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı”
Basın toplantısında yer alan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı öngörünün değerine değinerek, şunları söyledi: “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde.”