ADANA (AA) - Adana'da bir marketin yağmalanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişi ile güvenlik güçlerine taş, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcıyla saldırdığı gerekçesiyle yakalanan 6 kişi adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Küçükdikili Mahallesi Şehitlik Caddesi'nde izinsiz gösteri düzenleyip bir marketi yağmaladıktan sonra ateşe verdiği ileri sürülen 10 kişi ile Anadolu ve Gülbahçesi mahallelerindeki izinsiz gösterilerde, güvenlik güçlerine taş, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcıyla saldıranlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüphelinin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. 

Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen 16 şüpheli buradaki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Seyhan ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyip bir marketi yağmaladıktan sonra ateşe veren terör örgütü yandaşı 10 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin evlerinde yapılan aramada pompalı tüfek ve sapan bulunmuştu.

Öte yandan, Anadolu ile Gülbahçesi mahallelerinde izinsiz gösteri düzenleyip, güvenlik güçlerine taş, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcıyla saldıranların yakalanmasına yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.