AAK’nın global yöneticilerinin ve 75 yatırımcının aralarında bulunduğu seçkin davetliler, AAK – Unipro Pastacılık şefi ve börek ustası İsa Bayar’ın hazırladığı enfes peynirli kol böreğini tadarken bir yandan da yine İsa Ustanın börek hamurunu nasıl açtığını izleme fırsatı buldular. İsa Usta, yaklaşık 30 dakika süren şov sırasında, börekte ustalaşmak için gereken incelikleri ve eğitim sürecini anlatırken, börek, boyoz gibi ürünlerin yapımında ustaların işini kolaylaştıran ve sonuçlarını mükemmelleştiren alanında AAK – Unipro’nun pazar lideri ürünü Asta Soft hakkında da bilgi verdi.

Sunum ile eş zamanlı olarak AAK Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Gökçen Görgün Tozlu’da börek kültürü, böreğin Türkiye ve komşu ülkelerdeki yeri, tarihi gibi konularda çeşitli bilgiler sundu. Gökçen Hanım ve İsa Usta, ayrıca AAK Akademi bünyesinde Türkiye ve Kıbrıs’ta pastacı ustaları ve iş ortaklarına sundukları yenilikçi seminerler ve çalışmalar hakkında da konukları bilgilendirdiler. 

Konuklar, böreğimize ve arkadaşlarımızın keyifli sunumuna büyük ilgi gösterirken, hem şov sırasında ve hem de sonrasında kendi değimleriyle “Master Chef” İsa beye pek çok soru sorma ve keyifli sohbetler yapma imkânı buldular.  Misafirlerin en çok etkilendiği bölümler ise elbette, ustamızın maharetli elleri ile hamuru havada çevirerek incecik açtığı ve yetenek ile AAK’nın eşsiz çözümü Asta Soft’un özelliklerini birleştirdiği anlardı.

Katılımcılar, şov sonrası AAK’nın Eriksberg yakınlarındaki Karlshamn Şehrinde bulunan son teknoloji fabrikasını gezerek üretim, kalite, hijyen ve gıda sağlığı gibi önemli konularda bilgi aldılar.