Ender Bayar Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen ‘’7 Kocalı Hürmüz’’ müzikali usta tiyatrocu Müjdat Gezen yorumuyla yeniden sahnelendi. Başrollerini Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin’in paylaştığı müzikal, büyük beğeni toplaması üzerine Ocak ve Şubat aylarında da temsillerine devam ediyor.

Dev kadrosu ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınan müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi “Yalnız Kullar (Tanrım)” parçasının yanı sıra Sadık Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer almaktadır.

Kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan’ın, koreografisini Pınar Ataer’in üstlendiği oyunun müzikleri Emirhan Cengiz tarafından hazırlanmıştır.

Sahne dekoru Barış Dinçel imzalı müzikalde, farklı meslek gruplarından 6 kocası olan Hürmüz’ün ( Birce Akalay) yedinci kocayla evlenmek istemesi mizahi bir dille anlatılır.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Müjdat Gezen’in üstlendiği “7 Kocalı Hürmüz” müzikali;

13-14-21 Ocak ve 4-10-18-21 Şubat tarihlerinde TİM Show Center’da izlenebilir. Oyunun biletleri, Biletix’ten ve gişeden temin [email protected] / 0535 8367555