Bu yazıyı kaleme aldığımda 7 Haziran seçimleri henüz yapılmamıştı. Temennim odur ki; sandıktan Türkiye’nin geleceği için hayırlı bir sonuç çıkmasıdır. Benim şehsi görüşüm AK Parti’nin 2002 yılı Kasım ayında başladığı iktidar yolculuğuna 7 Haziran sonrasında da tek başına devam edeceği yönündedir.

Başarılı olan her zaman kazanır. Keşke bugün muhalefet partisinde olanlar da geçmişte iktidara geldikleri dönemde başarılı olabilselerdi, o zaman ülkemiz bugünkünden çok daha iyi noktalara gelirdi. Ama malasef geçmiş iktidarlar güçlü bir yönetim ve liderlik ortaya koyamadılar. 2001 ve öncesinde koalisyon hükümetleri döneminde yaşananlar Türkiye’nin talihsizliğidir. 2002 Kasımından bugüne AK Parti’nin güçlü yönetim ve liderliğinde geçen dönem ise Türkiye’nin şansıdır, kazanımıdır.
AK Parti hükümetleriyle birilikte Türkiye, hem ekonomide olağanüstü bir büyüme örneği sergiledi, hem de bölgesel ve uluslararası alanda etkili ve sözü geçen bir devlet haline geldi. Enflasyonun iki, hatta üç hanelerden, tek haneli rakamlara inmesi, ihracatın 160 milyar doları aşması, fert başına milli gelirin 11 bin dolara ulaşması, GSYH’nın 850 milyar dolara çıkması, Türkiye’nin yüksek teknolojide ve sanayide bir üretim ve yatırım üssü haline gelmesi, üniversite sayısının hızla artması, kendi tankımızı, helikopterimizi, gemimizi ve uydumuzu inşa eder hale gelmemiz ve dünyanın en büyük 16. ekonomisi olmamız, G20 arasında yerimizi almamız nasıl izah edilebilir?
Bu sorunun cevabı şu olmalı: Tek başına iktidar, güçlü yönetim ve güçlü liderlik… Çünkü Türkiye ne zaman koalisyon hükümetleriyle yönetilmeye mahkum olsa, kaybediyor...

CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN GÜÇLÜ DÖNEMİ
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geçen son 13 yıllık sürece, Türkiye Cumhuriyeti’nin en güçlü ve en görkemli dönemi diyebiliriz. Buna katılmayanlar olabilir, ancak ben bu görüşteyim. Hatta son 13 yıl içinde yapılan yatırımlara baktığımızda, 93 yıllık cumhuriyet tarihimizde yapılanların birkaç misli olduğunu görebiliriz. AK Parti iktidarları dönemi ile merhum Adnan Menderes ve merhum Turgut Özal dönemleri... Türkiye’nin kalkınma hamlelerini bu üç dönemde yaptığını biliyoruz. Bu üç dönemin ortak özelliği ise “Güçlü Yönetim ve Güçlü Liderlik Dönemi” olması.
Türkiye önümüzdeki süreçte Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir yönetime, ancak farklı bir yönetime hazırlanmalı. Bu dönemin adı: Başkan Erdoğan dönemidir. Dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen güçlü Türkiye’nin yolu da buradan geçiyor.
EKOVİTRİN AİLESİ OLARAK GURURLUYUZ
Meslekleri yalnızca gazetecilik olan beş arkadaş tarafından kurulan Ekovitrin dergisi, 15 yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdürüyor. Ekovitrin Ailesi olarak bugünlere ulaşmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bizlere bu mutluluğu yaşattığı, bu günleri gösterdiği için Rabb’ime sonsuz şükürler ediyorum. Pozitif yayıncılık yapmak, milletimizin moral değerlerini yükseltmek bizim ana ilkemizdir. Yatırıma, üretime ve emeğe saygı duyuyoruz. Bu ülkeye yatırım yapanları destekliyoruz. Dürüst iş adamına, yöneticiye, bürokrata, siyaset ve devlet adamına büyük saygı duyuyoruz.
Kısaca insan olanın önünde saygıyla eğiliyoruz. Sahibi olduğumuz medya organlarını hiçbir zaman bir güç, bir silah olarak düşünmedik. Ekovitrin dergisi, www.ekovitrin.com haber sitemiz ve yapımcısı olduğumuz televizyon programlarıyla ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı için çalışan yatırımcılarımızın, girişimcilerimizin ve işletmelerimizin hep yanındayız ve onların sesi olmaya gayret gösteriyoruz.
 
EKOVİTRİN BİR MARKADIR
Bizim arkamızda bir sermaye gücü yok. Sırtımızı devlete dayamadık. Arkadaşlarımızla birlikte tırnaklarımızla kazıyarak bugünlere geldik. Kurucularımız ve çalışlanlarımızla birlikte Ekovitrin’i bir “Marka” haline getirdik. Bu çabamızda Allah’tan başka güvendiğimiz, sırtımızı dayadığımız hiç bir yer olmadı. Ekovitrin Medya Grubu, kendi öz sermayesi ve mesleğine aşık olan gazetecilerin emek ve gayretleriyle 15 yıldır yayınlanıyor. Bu bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Türkiye güçlenirken, biz de güçlendik. Başta Türk Cumhuriyetleri olmak üzere, Avrupa ülkelerinde, Balkanlar’da ve ülkemizin genelinde Ekovitrin bilinen ve tanınan bir markadır. Ekovitrin Amerika’dan Çin’e uzanan bir coğrafyada 4 kıta ve 12 ülkedeki temsilcilikleriyle ülkemizin ilk ve tek uluslararası aylık ekonomi haber dergisidir.
YILIN STARLARI BULUŞUYOR
“Yılın Starları Ödülleri” bu ay içinde İstanbul’da gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerine verilecek. Bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştireceğimiz geleneksel “Yılın Starları Ödül Töreni” uluslararası bir platform niteliğindedir. Ödül törenimize yurt içinden ve yurt dışından bine yakın seçkin konuğun katılımını bekliyoruz. Anket sonucunda okuyucularımız tarafından belirlenen “Yılın Starlarını” tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Saygılarımla.