TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında İnşa edilen TORKAM E5, toplu ulaşım ağlarının merkezinde yer alan konumu ile en gözde yatırım projesi olarak dikkat çekiyor. Firma, TORKAM E5 Açık Çarşı’da 60 ay 0 faiz avantajıyla yatırımcısına maksimum kazanç sunuyor.

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile Sefaköy- Florya aksında E5 Otoyoluna tam cephe konumundaki arsa ihalesini kazanan TORKAM İnşaat, İstanbul’un can damarı E5 Otoyolunun en yeni projesi TORKAM E5’le alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

İstanbul’un altın aksı olarak nitelendirilen bir noktada yükselen TORKAM E5, Sefaköy’de yapılacak Metro İstasyonu girişinin hemen üstünde yer alacak.

3 MİLYON KİŞİNİN ÖNÜNDEN, 700 BİN KİŞİNİN İÇİNDEN GEÇTİĞİ TİCARİ ÜNİTELER SATIŞA ÇIKIYOR

Projeye özel metro durağı, metrobüs durağı ile otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde yükselen projede; 700 bin kişiye ulaşan yoğun insan sirkülasyonunun olması ticari üniteler için yüksek kazanç potansiyeli olarak nitelendiriliyor. Rezidans daireleri, ofis ve mağazalarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirilen proje, Millet Bahçesi projeleri kapsamında yakın bir dönemde dönüştürülecek Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında yer alıyor.

Torkam İnşaat Başkanı Mahmut Dereli, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik

770 BİN TL DEN BAŞLIYOR

Sefaköy – Florya hattının en değerli noktalarından biri olan ve inşa çalışmaları tüm hızıyla süren TORKAM E5 Açık Çarşı Dükkânları 770 bin liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Dükkânların büyüklükleri 38 metrekare ila 1153 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıcalıklı detaylar ile planlanan 124 adet düzayak cadde dükkânı 5 YIL SIFIR faiz avantajı ile satışa sunuluyor.  

YATAY MİMARİNİN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ 

3 kattan oluşan, yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek olarak konumlanacak TORKAM E5, 20.776,46 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan TORKAM E5 projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor.

Toplam inşaat alanı 127 bin metrekareye ulaşan projeyle bölgeye 234 rezidans daire, 117 ofis, 310 cadde dükkanı ve 896 araçlık otopark kazandırılacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yer aldığı projede konut büyüklükleri 54 metrekare ile 124 metrekare, birleştirilebilme özelliğine sahip ofislerin büyüklükleri ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

127 bin metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin Ekim 2020’de yapılması planlanıyor.

Proje Tanıtım Filmi: