TEB'ten yapılan açıklamaya göre, TEB uluslararası finans ve bankacılık dünyasının en prestijli ödül organizasyonlarından Asian Banking&Finance tarafından geçen yıl olduğu gibi 2015 yılında da "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülüne layık görüldü.
Banka, KPMG, Deloitte ve Ernst&Young gibi uluslararası finansal danışmanlık firmaları tarafından yapılan değerlendirme sonucunda nakit yönetimi kategorisinde "Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası" ödülünü almaya hak kazandı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Kurumsal Firmalar Grup Direktörü Gülümser Özgün Henden, şirketlerin finans süreçlerini teknolojik gelişmelerle buluşturarak kolaylaştırmayı ve bu sayede katma değer oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

Yenilikçi ürün ve hizmetlerinin başarısının gerek yurt içinde, gerekse uluslararası alanda tescillenmiş olduğunu aktaran Henden, banka olarak odaklarına aldıkları iş ortaklarının ihtiyaç ve beklentilerini dinlediklerini, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ortak bir payda oluşturduklarını dile getirdi. Müşterilerine finansal işlemleri için sadece bankacılık hizmeti değil, nakit yönetimi danışmanlık hizmeti de sunduklarına işaret eden Henden, şunları kaydetti:
"Elektronik bankacılık servislerimizin yanı sıra Türkiye'de öncü mobil şirket bankacılığı servislerimizle tahsilat ve ödeme süreçlerinde garanti, hız ve maliyet avantajları sağlıyoruz. Geliştirdiğimiz likidite, tahsilat, ödeme ve bilgi servislerimizle, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve yenilikçi yaklaşımımızın somut bir yansıması olan bu ödüle, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da layık görüldük. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz."