İSTANBUL (AA) - Sereks Fuarcılık tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel düzenlenen "Outlet Mücevher Fırsat Günleri" fuarı açıldı.

Harbiye Askeri Müze'de gerçekleştirilen ve 35 imalatçı firmanın katıldığı fuarda, fiyatı 40 lira ile 600 bin lira arasında değişen yüzük, tek taş yüzük, kolye ve küpeler bulunuyor. Yüzde 70'e varan indirimlerle garantili ve sertifikalı ziynet eşyalarının satıldığı "Outlet Mücevher Fırsat Günleri" fuarına gelenler, eskimiş ve yıpranmış takılarının da bakımını ve temizliğini ücretsiz yaptırabiliyor.

AA muhabirine fuara ilişkin bilgi veren Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Gökhan Yerdan, fuarda satılan ürünlerin her zaman için uluslararası piyasada kabul görecek ürünler olduğuna dikkati çekerek, "Ürünlerin hepsi firmaların özgün dizaynıdır. Firmalarımız imalatçı oldukları için çeşitleri çok fazla ve buraya gelirken bütün koleksiyonlarıyla birlikte geliyorlar" dedi.

Fuarda, ücretsiz tamir bakım atölyesi bulunduğu bilgisini veren Yerdan, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız buraya sadece alışverişe değil gezmeye de gelebilirler. Ellerinde bulunan ve zaman içinde kirlenen mücevherlerinin tamir, bakım ve temizliğini ücretsiz olarak yaptırabilirler. Fuara giriş tamamen ücretsizdir. 11.00'den akşam 19.00'a kadar açığız. Firmaların perakende satış dükkanları olmadığı için buradan altın veya pırlanta almadın ciddi bir avantajı var. Burada herkese ve her keseye göre ürün var. Firmalarımız üretici oldukları için müşteriler kendi tasarladıkları bir ürünü özel sipariş vererek de yaptırabilirler."

Fuar 15 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.