Günümüzde hızla değişen teknolojilere uygun hizmet ve fayda sunmak amacıyla altyapı yatırımlarına büyük önem veren Bürotime, kurumsal internet sitesini yeniledi. Smartis Interactive tarafından tasarlanıp geliştirilen burotime.com, sayfa boyunca kullanıcıyı takip eden “side desk menü”, “Hızlı Linkler” gibi gizli navigasyon unsurları ve yönlendirmeleri ile kaliteli bir UX deneyimi sunmayı hedefliyor.

burotime.com, tüketiciler üzerinde marka zihin payını artırarak, hedef kitlesinin ihtiyaçlarına yönelik sunduğu tasarım ve fonksiyonel hizmetiyle sektörde rakiplerinden ayrışmayı hedefliyor. Minimalist bir tasarım anlayışına ve az sayıda kategorize edilmiş alt kırılımları olan bir menü yapısına sahip olan site, kullanıcının ekran boyutu, ekran yönü ve kullandığı platforma göre tasarımı adapte eden duyarlı (responsive) bir anlayışı ile geliştirildi. Kullanıcıya sunulan fonksiyonelliğin yanında; renk ve tasarıma dayalı görsel unsurlar yeni internet sitesinde göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Ziyaretçilerin ürünler ve çalışma alanları hakkında daha detaylı bilgi edinebilecekleri mikro animasyonlar, dijital hikaye anlatımları ve infografik çalışmalar kurumsal web sitesinde kullanılan genel tasarımla bütünlük oluşturuyor.

b.robot İnteraktif Anket Deneyimi ile İdeal Ofis Ortamını Oluşturma Şansı

burotime.com, kullanıcılara interaktif bir anket deneyimi sunan b.robot kurgusunu da barındırıyor. b.robot; anket sorularına verilen cevaplar üzerinden kullanıcıya uygun “ideal ofis ortamını”, Bürotime’ın Elements konsepti altında yer alan Solo, Social, Meeting, Teamwork kategorileri altında tanımlayarak, ilgili ürünlere yönlendirme yapıyor.

Mimarların Erişimine Açık Ürün Kütüphanesi

Yenilenen web sitesi, üyelik sistemi üzerinden, Bürotime ürün kütüphanesinde yer alan teknik çizimlere kolay ulaşabilme imkânı vererek mimarlar için de özel kullanım alanı sunuyor.

Mağazalar kısmında uygulanan “customization of Google Maps”, ziyaretçilerine aradıkları mağazaların konum ve iletişim bilgilerine erişmede kolaylık sağlıyor.