Yıllardır süren istikrarlı başarı grafiğini, işlevsel ve tasarımsal ürünleriyle sürdürmeye devam eden Karaca; yenilikçi vizyonu ile perakende sektöründeki öncü konumunu sürdürüyor. Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in Türkiye araştırmasında Süper Markalar arasında yerini alan Karaca başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.
 
1973 yılından beri tüketicilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarladığı sofra ve ev tekstili ürünlerini kullanıcılarla buluşturan Karaca, sektöre getirdiği yenilikler ve vizyonuyla ön plana çıkıyor.
 
İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, verimli çalışma prensibiyle insana verdiği değeri güçlendirmeye devam ediyor. Karaca hep daha iyisini yaparak kendisini ve işini geliştirmek, ilkleri gerçekleştirip, hayalleri hayata geçirmek, başarmak ve insanlara ayrıcalığı yaşatıp, hayatlarına artı değer katmak için yıllardır çalışmalarına devam ediyor.
 
Superbrands ödül töreninde Karaca adına ödülü alan Karaca İcra Kurulu Üyesi ve Grup Pazarlama Direktörü Galip Bağcı “Biz Karaca ailesi olarak, insanların paylaşmaktan keyif aldığı anları çoğaltmak ve insanların hayatına artı değer katmak için yıllardır çalışıyoruz. Tasarıma ve markalaşmaya verdiğimiz önemin yanı sıra hayattaki tüm duyguların da paylaşarak çoğalacağına inanıyoruz. Bizim için asıl başarı, hep daha iyisini yaparak, ilkleri gerçekleştirerek, müşterilerimizin gönlünde edindiğimiz paha biçilmez yeri koruyabilmek olacaktır” dedi.
 
Superbrands Türkiye, 4986 marka arasından 1148 markayı “Superbrands kriterlerine” göre aday marka olarak belirledi. Bu markalar konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Nielsen 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Bütün çalışmalar sonucunda 181 marka barajını aşarak Türkiye’nin Süpermarkalarından biri olmaya hak kazandı.
 
Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands, marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor.