İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyimi ile pek çok başarılı projeyi hayata geçiren Hasanoğlu Şirketler Grubu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında 76 gayrimenkul firmasının yer aldığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu, fuarda BANU EVLERİ markalı projelerinin tanıtımını yaptı. Fuar kapsamında şirketin teslime hazır olan BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerinden konut satın alanlara yönelik sunulan yüzde 5 indirim kampanyası gurbetçilerden yoğun ilgi gördü.

Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nı değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Böyle bir fuarı düzenledikleri için öncellikle Demirören Medya ve ISTexpo’ya teşekkür ederiz. Fuar sayesinde Almanya’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Evim Türkiye Fuarı bizim açımızdan çok başarılı geçti, gurbetçiler ve katılımcılar projelerimize yoğun ilgi gösterdi. Fuar boyunca yüzlerce misafir ile görüştük, kendilerini İstanbul'da misafir etmek ve proje ziyareti gerçekleştirmek üzere planlamalar yaptık” dedi.

2019 yılında Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere ticari alanların da yer alacağı dört yeni projeye imza atmaya hazırlandıklarını vurgulayan Hasanoğlu “BANU EVLERİ markasının devamı olacak yeni projeler 155 milyon TL’lik arsa yatırımı üzerinde, toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluşacak. Aile odaklı olarak geliştirilecek dört yeni projenin toplam inşaat yatırım bedeli ise 255 milyon TL olarak gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.