Dünyada ön ödemeli kuponlarla öğle yemeği hizmeti sunan ve sisteminin yaratıcısı ve Türkiye'de yemek kuponu hizmetini sunan ilk uluslararası firma olan Edenred, firmaların kurumsal seyahat planlamasına yardımcı olacak çok yönlü çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Edenred Türkiye, firmalar sadece işlerine odaklansın diye Jolly Tur ile iş birliğine imza atarak firmaların hem seyahat bütçelerini etkin yönetmelerini sağlıyor hem de seyahat süreçlerini hızlandırarak iş yükünü azaltmayı hedefliyor.

Edenred Kurumsal Seyahat Portalı ile iş seyehatlerinin yönetim ve kontrolü artık avcunuzun içinde!

Jolly Tur’un seyahat konusundaki tecrübelerindan yararlanılarak ortaya çıkarılan Edenred Kurumsal Seyahat Portalı, firmalar için bir çok maliyeti azaltıyor. Portal sayesinde uçuş araması, konaklama sorgulaması ve rezervasyonu yapılırken, rezerve edilen yerlerin satın alım süreçlerini de kolayca yönetebiliyorsunuz. Portal sayesinde çalışanın nakit taşıma, avans alma, fatura toplama gibi prosedürleri tarih olurken, yapılan tercih yönetici onayına geldiğinde daha uygun fiyatlı alternatifler de portalın size sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Seyahat harcamalarında tasarrufu hedefleyen şirketlerin vazgeçilmezi olacak Edenred Kurumsal Seyahat Portalı, sunduğu raporlar ile de hiçbir soruyu yanıtsız bırakmıyor. Portalda yer alan raporlar bölümünden gerçekleşen seyahatler tarih ve tutar bazlı listelenip, bütçe kontrolü sağlanabilir.

Jolly Tur ile yapılan iş birliği imza töreninde konuşan Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette: ”Edenred Türkiye’deki firmaların çözüm ortağı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Güçlü iş birliklerimiz, firmalara sunduğumuz yenilikçi çözümler ve firmaların iş süreçlerini dijital ortama taşıma arzumuz her geçen gün bizleri yeni ürünler sunmaya teşvik ediyor. Firmaların bu ürünleri kullanmaları ve iş akış süreçlerinin daha da efektif hala gelmesi bizleri daha da mutlu ediyor. Edenred olarak amacımız müşterimizi dinleyerek onların operasyonlarınıkolay hale getirmek ve onların iş yükünü azaltmaktır. Jolly Tur ile yaptığımız Kurumsal Seyahat Portalı da bir çok yeniliği içinde barındırıyor. Geliştirdiğimiz portal ile firmaların üzerindeki yükü azaltmayı ve onların günlük iş akışı içerisindeki yoğunluklarında, zamanlarını şirketlerinin farklı işlerine yoğunlaştırabilmelerini önemsiyoruz. Edenred Kurumsal Seyahat Portalı firmaları bir çok operasyonel süreçlerden kurtarırken, tek bir web sitesi aracılığı ile her şey yöneticinin kontrolü altında oluyor. Örneğin bir çalışanınız bir iş seyahatine çıkacaksa bu portal sayesinde ona alternatif uçuş, konaklama imkanlarını sunabiliyorsunuz. Çalışanınızın hangi oteli seçtiğinden ne zaman uçacağına kadar tüm akışı takip edebiliyor ve sonrasında oluşacak fatura karmaşasını ortadan kaldırmış oluyorsunuz. Masraf tahsili, avans talebi, acentalardan teklif alma süreci tarih olurken maliyet ve zaman tasarrufu yaparak işinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Edenred olarak Jolly Tur gibi seyahat konusunda uzman bir marka ile yapmış olduğumuz bu iş birliğinin yönetim anlamında firmalara çok önemli bir değer katacağına inanıyorum” dedi.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mert Vardar ise; Jolly Tur olarak 32 yıllık turizm tecrübemizi kurumsal alandaki müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için kullanıyoruz. Yeni geliştirdiğimiz kurumsal sistem ile şirketlerin seyahat yönetimi yeni bir boyut kazanacak. Sistem, zaman ve seyahat masraflarını şirketlerin belirleyeceği kural mekanizmaları ile kontrol altına alıyor. Bunların yanı sıra sistem, tüm seyahat süreçlerini uçtan uca raporlayabilen bir yapıya sahip olup, tüm bu özellikleri ile şirketlerin vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı amaçlıyor.

Mert Vardar açıklamalarına şöyle devam etti. “Teknoloji alanında 4 yıldır süren ciddi bir yatırımımız var. Bu teknolojik alt yapı yatırımı ile Jolly Tur global alanda da rekabet edebilecek bir pozisyona gelecek. Yeni teknoloji altyapımızla yurtdışında 400 binden fazla otel sisteme dahil olacak ve rezervasyon yapılabilecek. Dünyadan ve Türkiye’den butik oteller, şehir otelleri ve daha pek çok kategorideki otel bu sistem üzerinden kullanıcılara açılacak. Geliştirdiğimiz bu sistem dahilinde yeni bir uçak bileti sistemini de devreye alıyoruz. Bütün ürünler dinamik paket mantığıyla satılabilecek. Seyahate dair tüm ürünler tek bir platformda toplanacak. Kullanılan bulut teknolojisi sayesinde platform Türkiye dışında da satış noktalarına açılabilecek.” Bu aşamada iş ortaklarımız ile birlikte büyümeyi hedeflemekteyiz. Edenred gibi sektöründe lider bir global firma ile çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz, birlikte büyük projelere imza atacağız. “