Cityscape Grup Direktörü Molman, “Türkiye’de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, beklentilerin üzerinde katılım sağlandı. Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecek” dedi. ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, “Kurumsal yatırımcılar da, bireysel konut alıcıları da, proje sahipleri de Cityscape Turkey’den son derece mutlu ayrılıyor. Bu başarının neticesinde gelecek yıl çok daha geniş katılımlı bir Cityscape Turkey organizasyonu için şimdiden hazırlıklara başladık” diye konuştu. Türkiye gayrimenkul sektörü, tarihinde ilk uluslararası fuar organizasyonunu büyük başarıyla tamamladı. Dünya çapında öncü gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan’dan sonra İstanbul’a taşıdığı etkinlik yoğun ilgi gördü. İlk iki gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Cityscape Turkey’e 3’üncü günün sonunda birçok ülkeden 5 binin üzerinde kişi katıldı. Cityscape Turkey, son gününde kurumsal ve bireysel yabancı yatırımcıların yanında, yerli konut alıcılarının akınına uğradı. 12’si uluslararası firmalara ait toplam 67 stantta onlarca projeyi bir arada görme imkanı bulan konut alıcıları, birçok firmanın sadece fuara özel indirimlerinden de yararlandı.

Molman: “Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecektir”
Cityscape Grup Direktörü Molman, “Türkiye’de ilk etkinliğimiz olmasına rağmen, beklentilerin üzerinde katılım sağlandı” dedi. Molman, “Cityscape olarak, 14 yılda onlarca gayrimenkul fuarı düzenledik. Cityscape Turkey, ilk etkinlikte büyük bir başarıya imza attı. Çok etkili ve başarılı bir organizasyon oldu. Cityscape Turkey büyüyerek yoluna devam edecektir” diye konuştu.

“Cityscape Turkey gelecek yıl daha da büyüyecek”
Cityscape’i Türkiye’ye taşıyan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, fuarla ilgili tüm paydaşların yüzünün güldüğünü vurgulayarak şöyle konuştu: “İlgi duydukları projelerle ilgili yüzlerce görüşme gerçekleştiren ve projeleri yerinde görme şansı yakalayan yerli ve yabancı yatırımcılar mutlu. Projelerini en doğru hedefle buluşturma şansı yakalayan gayrimenkul geliştiricileri mutlu. Fuarda onlarca projeyi bir arada görme şansı yakalayan ve Cityscape Turkey’e özel indirimlerden faydalanan bireysel konut alıcıları da mutlu. Sonuç olarak herkes Cityscape Turkey’den kazançlı ayrılıyor. Bu başarının neticesinde, gelecek yıl çok daha geniş bir Cityscape Turkey organizasyonu için hazırlıklarımıza şimdiden başladık .”