Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan Bitdefender Antivirüs, İngiltere merkezli siber güvenlik dergisi SC Media’nın 2019 Reboot özel ekinde Güvenlik Altyapısı kategorisinde sektörünün en yenilikçi şirketi seçildi. Dergi yenilikçi şirketleri, siber güvenlik sektöründe gösterdikleri olağanüstü liderlik ve sundukları üstün güvenlik ürünleriyle belirliyor.

“Bitdefender Antivirüs Parlak Bir Örnek!”

“Günümüzün en yaygın güvenlik tehditleriyle savaşmak yenilik, işbirliği ve eğitim gerektiriyor.” ifadelerinde bulunan SC Media’dan Illena Armstrong, “Bitdefender Antivirüs, bu anahtar ilkelere sıkı sıkıya bağlı ve bu anlamda küçük ya da büyük işletmeleri saldırılardan koruyan şirketlere parlak bir örnek.” diyerek Bitdefender Antivirüs’ün başarısını özetliyor.

Her yılın sonunda hazırladıkları Reboot özel ekinde SC Lab ekibi güç, yaratıcılık ve stratejik konumlarıyla sektörde öne çıkan yeni ve yenilikçi ürünleri ve satıcıları seçiyor. Reboot geçtiğimiz yılın en etkili iç görülerine önem verirken aynı zamanda geleceğe de ışık tutuyor. SC Media’nın ayrıca sunduğu Yenilikçiler isimli e-kitap ise 3 yıldır arka arkaya yenilikçi seçilen şirketleri kapsayan bir gurur tablosu olarak öne çıkıyor.

“Dijital Dünyayı Korumaya Olan Bağlılığımızı Gösteriyor.”

Bitdefender CEO’su ve Kurucu Ortağı Florin Talpes, “Bitdefender Antivirüs ekibi, ikinci kez bu takdiri kazandığı için onur duyuyor. Bizim uzun zamanlı misyonumuz dünyadaki tüm kullanıcılara ve şirketlere dönüştürücü güvenlik teknolojileri sunmak ve bu ödül, dijital dünyayı korumaya olan bağlılığımızı göstermektedir.” açıklamasında bulunuyor.

“Bitdefender güvenlik çözümlerinin yenilikçi yapısı, bugün ve gelecekte tercih edilmesine sebep olacak.” ifadelerinde bulunan Bitdefender Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “Geleneksel yöntemlerle güvenlik sağlamak, kullanıcıları %99 koruma altına alsa da, yenilikçi yöntemler ile yeni çıkan tehditlere karşı %1 proaktif koruma sağlayan güvenlik çözümleri geleceğin güvenlik yazılımı olmaya devam edecek.” diyor.