ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, vatan topraklarının kıymetinin bilincinde olduklarını ifade ederek, "Terör belasını, bu ülkenin makus tarihi olmaktan çıkaracağız." dedi.

Arslan, Kazan Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programına katıldı.

Hükümet olarak millete hizmet sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Arslan, "Emin olun ki yarınımız bugünümüzden daha iyi olacaktır." değerlendirmesinde bulundu. 

Vatan topraklarının kıymetinin bilincinde olduklarını vurgulayan Arslan, "Terör belasını, bu ülkenin makus tarihi olmaktan çıkaracağız. Gecenin hürmetine şehitlerimize rahmet diliyorum. Bize bırakılan bayrağı daha yukarı taşımaya çalışacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın." şeklinde konuştu.

- Ankara-Kazan yolu genişletilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Arslan, şöyle konuştu:

"Birini çevirmişler 'Nerelisin?' demişler, 'Henüz evlenmedim' demiş. Ben 27 yıldır evliyim, cevabım belli, Ankaralıyım. Kazan'ın, Kızılcahamam'ın eniştesi olarak burdayız. Ne mutlu ki Kızılcahamamlıları, Kazanlıları tanıdım.

Kazanlıların refah seviyesini yükseltmek, Kazan'ı daha ulaşılabilir bir yer yapmak adına burayı desteklemeye devam edeceğiz. Ankara-Kazan yolu hafta sonları aşırı sıkışıyor. Bu yolun genişletilme ihtiyacı var. Süreci başlattık, bu yolu genişleteceğiz."

Arslan, ayrıca Kazan Belediyesini ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi aldı.