Türkiye’de 30 yılı geride bırakan Albaraka, girişimcilere ilham kaynağı olacak “Yerelden Küresele Marka Yolculuğu” kitabını okuyucuların beğenisine sundu. Albaraka Yayınları bünyesinde çıkarılan ve dünyaca ünlü pazarlama uzmanları Nirmalya Kumar ve Jan-Benedict Steenkamp tarafından yazılan eser, gelişmekte olan tüketici markalarının uluslararası pazarlarda nasıl başarıya ulaşacağıyla ilgili bir yol haritası çiziyor.

Albaraka yayınlarının prestij kitapları dışında yayımladığı ilk kitabı değerlendiren Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, “Kitap yayıncılığı misyonumuz gereği, hizmet verdiğimiz toplumla kaynaşma ve ürettiklerimizi paylaşma projesidir. Okuyacağınız bu değerli kitap, doğduğu topraklara, anavatanına, büyüklüğüne bakılmaksızın her çaptaki işletmenin günün birinde global bir markaya dönüşebilmesinin imkansız olmadığı yolunda çok önemli bir rehber” değerlendirmesini yaptı.

8 Ağustos tarihi itibariyle seçkin noktalarda satışa çıkan “Yerelden Küresele Marka Yolculuğu”, şirketlerin hassas dönemlerinde karşılaşacağı problemleri ve problemlerin üstesinden gelme şekillerini örneklerle inceliyor. Girişimcilik hikayesiyle başlayan ve birer global işletmeye dönüşen dünyaca ünlü şirketlerden örneklerle zenginleşen başucu kitabı niteliğindeki bu değerli kitap, girişimcilerin yanısıra gelişim sürecinde hızla ilerlemiş büyük çaplı şirketler için de değerli bilgiler içeriyor.